Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Mircea Cantor și Adrian Ghenie, în prima expoziție IOMO Gallery din 2023
iomo aniversare

Mircea Cantor și Adrian Ghenie, în prima expoziție IOMO Gallery din 2023

Mircea Cantor și Adrian Ghenie se numără între artiștii ale căror lucrări vor fi expuse la IOMO Gallery din București în perioada 9 martie – 8 aprilie.

„Womb” este prima expoziție din 2023 a galeriei recent renovate și aduce în prim plan colecția aniversară a IOMO, care împlinește doi ani de activitate.

Colecția este compusă din lucrări semnate Mircea Cantor, Oana Fărcaș, Adrian Ghenie, Remus Grecu, Cathrin Hoffmann, Adéla Janská, Philipp Kremer, Tania Marmolejo, Katherina Olschbaur, Pedro Pedro și Florin Petrachi.

Galeria IOMO propune consumatorului de artă contemporană expresii vizuale care au atins un cert nivel de maturitate artistică și care totodată oglindesc preocupările actuale: figurativul, viu colorat, segmentat sau caricatural, sugerat, degajat, senzual, ostentativ și, totuși, învăluit în mister.

Curator al expoziției este Alexandra Ioniță.