Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Muzeul Național de Artă Contemporană, închis aproximativ o lună
mnac 14, curatorial.ro

Muzeul Național de Artă Contemporană, închis aproximativ o lună

Muzeul Național de Artă Contemporană va fi închis aproximativ o lună, în perioada 22 septembrie – 18 octombrie 2022, în contextul desfășurării Conferinței Plenipotențiare ITU.

În anunțul făcut pe 19 septembrie, MNAC a precizat că accesul vizitatorilor în incinta Palatului Parlamentului va fi restricționat în contextul acestui eveniment. Muzeul va putea fi vizitat din nou începând cu 19 octombrie.

„În perioada 22 septembrie – 18 octombrie 2022, accesul vizitatorilor în incinta Palatului Parlamentului va fi restricționat, în contextul desfășurării Conferinței Plenipotențiare ITU 2022. În această perioadă, Muzeul Național de Artă Contemporană va fi închis, din motive independente de voința noastră. Muzeul se va redeschide pentru vizitare începând cu data de 19 octombrie 2022, după programul de iarnă, de miercuri până duminică, între orele 11:00 – 19:00 (ultimul acces la 18:30)”, este anunțul făcut de MNAC.

Credit foto: Curatorial.ro