Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Noiz”, expoziție duo la galeria IOMO
noiz, expo, iomo

„Noiz”, expoziție duo la galeria IOMO

Alexandru Ranga si Laurențiu Zbîrcea expun sub titlul „Noiz” o instalație sculpturală, respectiv autoportrete la galeria bucureșteană IOMO.

Expoziția este curatoriată de Alexandra Ioniță.

„Tinerețea este tumultoasă și atrage atenția. În timp ce artiștii consacrați și-au rafinat, prin intermediul operei lor, stilul de comunicare, tinerii artiști, cufundați încă în procesul dezvoltării personale, creează, zgomot cu zgomot, o limbă proprie. Actuala expoziție duo a Galeriei IOMO alătură instalația sculpturală a lui Alexandru Ranga, compusă din aproximativ 200 de albine suspendate deasupra reginei lor, de autoportretele lui Laurentiu Zbîrcea, prezentate publicului asemenea unui vast jurnal vizual. Deși poate să nu fie evident la prima vedere, artistii ridică intrebări despre puterea individului și puterea inteligenței colective. Sunetul produs de fiecare lucrare în parte răsună în mintea noastră mult timp după ce am părăsit spațiul în care aceasta este expusă”, se arată în prezentarea expoziției.

„Noiz” va putea fi vizitată până pe 20 mai, de marți până sâmbătă, între orele 11:00 și 18:00.