Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Obiecte şi poveşti legate de Green Hours vor fi transformate într-o instalaţie multimedia
green hours live(s) call pentru arhiva, curatorial

Obiecte şi poveşti legate de Green Hours vor fi transformate într-o instalaţie multimedia

Iniţiatorii proiectului Green Hours Live(s) caută povești și istorii personale care să fie legate de Green Hours, pe care le vor transforma într-o instalație multimedia.

Acesta este este un proiect multimedia participativ, care urmărește să refacă arhiva și memoria colectivă ale unuia dintre cele mai iubite spații culturale din București: Green Hours (Jazz Cafe & Teatrul LUNI). În acest sens, în lunile septembrie și octombrie, organizatorii caută povești, obiecte, istorii personale și alte materiale de arhivă legate de Green Hours pe care să le includă într-o instalație artistică, sub forma unui parcurs expozițional.

Înregistrări, obiecte şi poveşti, pentru o instalaţie multimedia

Poveștile, testimonialele și istoriile personale pot fi atât sub formă de înregistrări audio sau video, obiecte, afișe, amintiri și mărturii scrise cât și orice alte elemente de arhivă, relevante pentru istoria Green Hours. Ele pot fi trimise până pe 15 octombrie. Cele electronice pot fi încărcate pe o platformă special creată pentru proiect, iar cei care doresc să doneze obiecte, pot trimite un email pe adresa greenhourslives@gmail.com.

Arhiva astfel strânsă va fi prelucrată și transpusă într-un parcurs instalație multimedia la Green Hours, pe Calea Victoriei 120. Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 24 octombrie – 13 noiembrie 2022.