Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Obsessive Memories”, la Elite Art Gallery
obsessive memories, elite art gallery

„Obsessive Memories”, la Elite Art Gallery

Artiștii Liana Corb și Mateo Sabatino, specializați în sculptură și artă murală, doi dintre câștigătorii concursului de artă „Fresh”, vor expune la Elite Art Gallery din București începând cu 2 august.

Vernisajul expoziției intitulate „Obsessive Memories”, curatoriată de Mihai Milea și Ailin Menabil, este programat pe 2 august de la ora 18:00.

Concursul de artă „Fresh”, organizat de galerie, a reușit să identifice și să promoveze de-a lungul anilor artiști aflați la început de drum, iar câștigătorii au îmbogățit calendarul expozițional. Juriul ediției 2023 este format din masteranzii CESI, specializați în Teoria și practica imaginii, aceștia fiind de fapt și curatorii expozițiilor.

Liana Corb (n. 1968) este absolventă a programului de master secția Sculptură de la Facultatea de Arte Vizuale din Oradea. Membră a Uniunii Artiștilor Plastici din Oradea (începând cu 2018), artista a avut mai multe expoziții pe teritoriul României și în străinătate, precum Italia și Slovacia.

Mateo Sabatino (n. 1998), absolvent al Facultății de Arte Vizuale și Design din Iași, secția Artă Murală, îmbină pasiunea pentru muzică cu cea pentru pictură printr-o serie de proiecte murale complexe în București, Constanța, Iași, Cluj-Napoca, Pitești și Bacău.

Expoziția va fi deschisă până pe 28 august.