Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Opere de artă de la 30 de galerii, prezentate la Londra, în cadrul evenimentului “Eye of the Collector”

Opere de artă de la 30 de galerii, prezentate la Londra, în cadrul evenimentului “Eye of the Collector”

Evenimentul “Eye of the collector” este un târg de arte frumoase dedicat celor care vor să descopere noi dimensiuni şi direcţii în acest domeniu, arată casa de licitaţii Christie’s.

Astfel, cei interesaţi pot admira opere din 30 de galerii, până pe 11 septembrie, sau online, pe eyeofthecollector.com. Până pe 19 septembrie, lucrările sunt disponibile pentru a fi licitate.

“Eye of the Collector” aduce împreună lucrări moderne şi din antichitate, pentru “a crea un dialog care inspiră şi implică”.

“Un omagiu adus cunoscătorilor, care parcurge 6.000 de ani de artă, operele sunt alese cu grijă, alături de galeriile participante”, prezintă casa de licitaţii evenimentul. Piesele expuse sunt obiecte de design, mobilier, picturi, ceramică.

 

Credit foto: Facebook/Christie’s