Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  „Pagini de artă”, trei artiști expun la Biblioteca Academiei Române
biblioteca academiei romane, curatorial.ro

„Pagini de artă”, trei artiști expun la Biblioteca Academiei Române

Artiștii Oana Bîrsan, Dana Simion și Ingrid Gheorghiulescu expun, sub titlul „Pagini de artă”, în sala de expozitii „Theodor Palady” a Bibliotecii Academiei Române, începând cu 7 iunie.

Expoziția de grup se vrea un dialog vizual între diferite stiluri, tehnici și perspective artistice. Fiecare artist participant contribuie cu „pagini” unice, aducând în fața publicului fragmente din propriile lor universuri creative. Aceste fragmente se alătură pentru a forma o „carte” completă, în care diversitatea stilistică și tematică se îmbină armonios.

Operele artiștiilor explorează o gamă variată de teme, stiluri și tehnici picturale. Fiecare lucrare expusă este o pagină deschisă către universul interior al fiecărui creator, oferind vizitatorilor posibilitatea de a descoperi perspective unice și de a se conecta emoțional cu fiecare tablou.

Expoziția poate fi vizitată în 7 iunie, de la ora 09:00 la 18:00, și în 10 și 11 iunie, în același interval.