Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Patru artiste, în expoziția „We Are Not Passive Visitors” vernisată la Iași
expo borderline

Patru artiste, în expoziția „We Are Not Passive Visitors” vernisată la Iași

Expoziția „We Are Not Passive Visitors”, în care expun Alina Ion, Diana Păun, Maria Pop Timaru și Diana Varga, va fi vernisată la galeria Borderline Art Space din Iași pe 5 mai, la ora 18:00.

Curatoarea expoziției, a doua parte a seriei „Looking to Introduce Something Uncomfortable”, este Georgia Țidorescu.

„We Are Not Passive Visitors” poate fi vizitată până pe 5 iunie 2022.

Seria a început la Timișoara și va continua la Muzeul de Artă din Cluj, apoi la /SAC București.

„Expoziția «We Are Not Passive Visitors» se concentrează asupra perioadei de căutare a identității personale, care se traduce prin diverse forme de exprimare. Pornind de la încapsularea legăturii dintre natură și societate, vom discuta modul în care percepem această interacțiune bidirecțională și cum este ea unică pentru fiecare individ”, spune curatoarea.

Ea adaugă: „Folosim această expoziție drept o platformă pentru a regândi diverse experiențe care ne-au construit comportamentul și pentru a explora modul în care putem anticipa deprinderile generațiilor viitoare folosind propriile noastre amintiri. Vrem să colectăm toate momentele individuale pentru a crea un adevăr, la fel de valabil, în viitor”.