Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Pilotul Lewis Hamilton și artistul Takashi Murakami, colaborare în premieră
lewis hamilton takashi murakami, colectie, curatorial.ro

Pilotul Lewis Hamilton și artistul Takashi Murakami, colaborare în premieră

Lewis Hamilton, pilot britanic de șapte ori campion mondial în Formula 1, și artistul Takashi Murakami, ale cărui lucrări sunt inspirate din anime și manga, colaborează în premieră pentru o colecție de modă în ediție limitată.

Este prima dată când Murakami face un parteneriat cu noul hub creativ al lui Hamilton, +44, care a suscitat un mare interes după o campanie online evazivă.

Colecția-capsulă are în centru „Psychedelic Speed Demon” aferent lui Hamilton, așa cum și-a interpretat Murakami stilul potrivit esteticii pilotului. Într-un comunicat citat de hypebeast.com, artistul a spus: „În urmă cu câțiva ani, am fost incredibil de onorat să aud că Sir Lewis Hamilton mi-a vizitat o expoziție de artă și că este admirator al muncii mele. Nu mai trebuie să spun că am fost atât de încântat să pot colabora cu el pentru această colecție”.

Hamilton a partajat online un mesaj legat de această colaborare: „Sunt un mare fan al operei lui Murakami de când mă știu. Este un adevărat geniu creativ și un vizionar a cărui muncă nu este doar frumoasă, dar este adânc înrădăcinată și importantă pentru comunitatea creativă japoneză și istoria internațională”.

Colecția în ediție limitată cuprinde șase piese cheie, inclusiv tricouri, hanorace și o jachetă, cu prețuri cuprinse între 60 și 200 de dolari. Este disponibilă exclusiv pe plus44.world.

Credit foto: Instagram/ LewisHamilton