Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Reconsiderarea unor valori etice, la Celula de Artă
adi piorescu, expozitie, curatorial.ro

Reconsiderarea unor valori etice, la Celula de Artă

Expoziția „Untouchable Nature” a sculptorului Adi Piorescu va fi deschisă la Celula de Artă din centrul Bucureștiului în perioada 26 noiembrie – 10 decembrie 2022.

Adrian Piorescu (n.1997, Craiova) este sculptor, absolvent al Universității Naționale de Arte din București, cu studii de licență și master în cadrul secției de Sculptură.

„Untouchable Nature” este dorința de a supune singura entitate care încă nu este subjugată de ființa umană, natura, se arată în prezentarea expoziției. Paradoxal o supunere în totalitate a naturii înseamnă implicit a pune în pericol existența propriei specii. Lucrările sunt o recontextualizare a unor situații sau medii create în dorința noastră de a limita natura la un spațiu artificial.

Inspirate din încercările inexistente de a schimba ceva, sculpturile lui inițiază privitorul spre reconsiderarea unor valori etice existente.