Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  roMNArT online – Jocuri tip escape room, de Ziua Națională
1 decembrie mnart

roMNArT online – Jocuri tip escape room, de Ziua Națională

Muzeul Național de Artă din Timișoara marchează Ziua Națională a României prin organizarea celei de-a doua ediții roMNArT.

Anul acesta, ziua de 1 decembrie va fi sărbătorită în spațiul virtual.

roMNArT  online propune participanților un circuit digital alcătuit din jocuri tip escape room, în care își vor testa cunoștințele și vor rezolva ghicitori și puzzle-uri pornind de la lucrări tematice din colecțiile muzeului.

Muzeul Național de Artă Timișoara a pregătit și premii pentru cei care vor finaliza circuitul propus, potrivit unui comunicat.

În umă cu două săptămâni, la Muzeul Național de Artă Timișoara a fost vernisată expoziția „Vidul tăcerii” a artistului româno-israelian Belu-Simion Făinaru, care a participat între altele la Documenta de la Kassel (1992) și Bienala de la Veneția (1993, 2019). Ea este deschisă până pe 29 ianuarie 2023.