Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Vernisaj și lansare de catalog Iulian Bisericanu, la București
zoom in zoom out

Vernisaj și lansare de catalog Iulian Bisericanu, la București

O nouă expoziție a artistului sibian Iulian Bisericanu va fi deschisă la finalul acestei luni la Galeria Anca Poterașu din București.

Sub titlul „Zoom In, Zoom Out”, expoziția al cărei curator este Marie Maertens e realizată în colaborare cu artistul invitat, compozitorul Romain Poirier.

Expoziția de pictură și sunet prezintă o colaborare inedită între Iulian Bisericaru și Romain Poirier pornind de la cea mai recentă serie de picturi a artistului.

Lucrările generează peisaje în cele mai mici detalii vegetale, alături de compoziții complexe ale spațiilor post-industriale și utopice, într-un viitor incert.

Cu ocazia vernisajului „Zoom In, Zoom Out”, va fi lansat oficial primul catalog de artist Iulian Bisericaru (n. 1987), intitulat „Construcție fantastică sau fantezie productivă” (Fantastic Construction or Productive Fantasy), cu texte de Liviana Dan, Marie Martens și Cristina Stoenescu, design realizat de Eduard Constantin.

Expoziția va putea fi vizitată în perioada 25 mai – 1 iulie 2022.