Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Design Day, în șase orașe din România
loc de luat masa restaurant livada, design picktwo studio; foto bogdan gheorghita

Design Day, în șase orașe din România

Evenimentul Design Day va avea loc, pe 23 septembrie, în Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Sibiu și Timișoara, anunță organizatorii, ARDI (Asociația Română pentru Design și Inovație).

Design Day reprezintă o ocazie pentru public să afle mai multe despre secretele designului de interior și să obțină răspunsuri la întrebările lor direct de la experți în domeniu.

Accesul este liber, dar numărul de locuri este limitat, așa că participanții sunt încurajați să se înregistreze în avans, online, pe homedesignday.ro, pentru a-și asigura un loc la eveniment. Pe același site pot fi găsite detalii referitor la invitați și moderatori, la locurile unde au loc discuțiile și prezentările.

Ce înseamnă designul de interior al locuinței? Cum procedează designerii de interior când lucrează la un proiect? Ce înseamnă o amenajare de interior de calitate? Cât costă să-ți amenajezi casa? Sunt câteva întrebări punctuale la care designerii de interior cu experiență vor răspunde în fața publicului.

Foto: loc de luat masa în restaurant, design Picktwo Studio; credit: Bogdan Gheorghiță