Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Societate   /  Liviu Rebreanu în engleză

Liviu Rebreanu în engleză

ICR Londra anunță o serie de evenimente dedicate scriitorului român Liviu Rebreanu ce se vor întinde pe o perioadă de 10 zile, între 7 şi 17 aprilie, programul fiind prilejuit de lansarea traducerii în limba engleză a romanului “Ciuleandra” de către editura Cadmus Press. “Romanian Classics in English”, un mix de literatură, teatru, film şi muzică, va cuprinde printre altele proiecția filmului “Ciuleandra” (1985) şi difuzarea spectacolului “Pădurea spânzuraților” (Teatrul Național Bucureşti). Toate evenimentele vor începe la ora 19.00, în spațiul online pe pagina de Facebook, canalul de YouTube şi site-ul ICR Londra.

Programul complet îl puteți găsi pe icr.ro

Citiţi integral: https://www.icr.ro/londra/romanian-classics-in-english-serie-de-evenimente-sincretice-dedicate-lui-liviu-rebreanu-literatura-teatru-film-si-muzica

https://www.facebook.com/ICRLondon

https://www.youtube.com/channel/UCGVtNp0zjCR8GNXg6MP4VcQ

 

Credit foto: Syd Wachs on Unsplash