Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Art Safari își prelungește programul cu o săptămână, până pe 3 octombrie

Art Safari își prelungește programul cu o săptămână, până pe 3 octombrie

Pavilionul de Artă București Art Safari își prelungește programul cu o săptămână, de marți 28 septembrie până duminică 3 octombrie, pentru a permite iubitorilor de artă, care și-au achiziționat săptămânile trecute bilete online, să reușească să viziteze Pavilionul Art Safari (în care accesul, în condițiile măsurilor de prevenție sanitară, a fost încetinit de măsurile de control al fluxului), anunţă organizatorii.

Ei arată că vor putea fi achiziţionate în continuare bilete, în vederea vizitării în această săptămână extra, astfel că toți iubitorii de artă sunt încurajați să nu rateze această ediție, probabil cea mai spațioasă dintre toate de până în prezent. Muzeul temporar Art Safari 2021 se întinde pe o suprafață de 6.000 de metri pătrați și găzduiește 800 de opere de artă în valoare totală de peste 9 milioane de euro, în inima Capitalei, în Lipscani, la Palatul Dacia-România.

Expozițiile prelungite de Art Safari 2021 sunt:  Pavilionul Muzeal: Samuel Mützner pe urmele lui Claude Monet, Pavilionul Central: Constantin Piliuță. Culoare de zenit,  Pavilionul Contemporan: Superheroes/Antiheroes. Tendințe în arta contemporană românească.

Ediția Art Safari 2021 completează experiența clasică de vizitare cu Night Tours, dar și cu tururile ghidate personalizate.

Credit foto: Facebook/ Artsafaribucharest