Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Ceramică și accesorii, la târgul de design Harababura de la Timișoara
harababura

Ceramică și accesorii, la târgul de design Harababura de la Timișoara

Zeci de designeri participă, în perioada 7 – 10 decembrie, la Harababura Fair, eveniment ce va avea loc la Centrul de Proiecte din Timișoara și care oferă vizitatorilor ocazia să descopere obiecte autentice.

Obiecte de ceramică, bijuterii, ilustrații, haine și diverse accesorii se regăsesc între produsele locale autentice prezentate. Printre expozanții confirmați se numără: Peaches and Papers, Flavour of Transylvania, Atelier Sabine, Artizana, Ceramiceanu, Ocru, Gruni, Alina Grapă, Roods, Corina Marină, Simo’s Ceramics, Boobie Love Gifts, Cusut cu meșteșug, Laura Duduleanu, D&D Bijoux, Harababura Vintage, Malur, Maison Magdalena și The Secret Garden Bookshop.

Harababura Fair reprezintă și o oportunitate de a sprijini artiștii și meșteșugarii ucraineni prin colaborarea cu Faina Association, evenimentul aducând în prim-plan creațiile lor unice.

Harababura Vintage Fair își propune să fie un catalizator al creativității și inovației în comunitatea locală din Timișoara. Misiunea este de a oferi designerilor locali o platformă unde își pot exprima și împărtăși idei inovatoare. Sunt sprijinite inițiativele sustenabile, cu accent pe filosofia zero-waste și ecologică.

Proiectul face parte din programul Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii.