Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Design contemporan made in Ro, la Hotspot Workhub
designist, made in ro

Design contemporan made in Ro, la Hotspot Workhub

Made in RO – Concentrat fin de design contemporan a ajuns la ediția a 16-a și va avea loc în perioada 18 – 19 iunie, la Hotspot Workhub din București.

Tema ediției, #Restart, face referire la continuitate, revenire, interacțiune și conexiuni, industriile creative locale fiind greu încercate în pandemie.

„Reactivăm designul românesc și antreprenoriatul creativ și în offline: Made in RO creează oportunități, oferă vizibilitate, deschide uși, îi pune în legătură pe antreprenorii din industriile creative cu publicul de care aceștia au nevoie”, spun organizatorii, Designist.

Secțiunile cap de afiș sunt design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni și modă.

Șase studiouri creative ucrainene care și-au găsit refugiul în România, în contextul războiului, sunt parte din comunitatea Made in RO și vor participa la eveniment.

Târgul va putea fi vizitat pe 18 și 19 iunie, între orele 11:00 și 20:00. Accesul se va face în baza unui bilet care costă 10 lei.

Hotspot Workhub se află pe Calea Griviței 82-98, clădirea The Mark, etajul 1.