Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Eveniment special de Ziua Brâncuşi, la Galateca: “All for unity” este o expoziţie organizată în beneficiul educaţiei

Eveniment special de Ziua Brâncuşi, la Galateca: “All for unity” este o expoziţie organizată în beneficiul educaţiei

Evenimentul special are loc pe 19 februarie, între orele 17,00 și 20,00, arată reprezentanţii galeriei, pe Facebook.

Vor fi prezentate, în acest context, peste 200 de lucrări realizate de reprezentanți a 100 de țări, sub semnul artei și educației, selectate din peste 1.000 realizate la cel mai mare workshop dedicat lui Brâncuși de către artistul Daniel Rădulescu, la Pavilionul României „Expo 2020 Dubai”. Ele sunt reunite în cadrul expoziției caritabile “All for unity”, dedicată Zilei Brâncuși.

Astfel, până pe 20 februarie, de la Expoziția Mondială din Dubai, Expo 2020, într-o expoziție-eveniment, peste 200 de lucrări create de reprezentanții națiilor participante fac parte dintr-un altfel de omagiu adus lui Brâncuși, în beneficiul programelor educative pentru copiii din zonele defavorizate, sprijinite de Teach for Romania.

Cei care vor să facă parte din acest proiect unic în România trebuie să facă o donație de cel puțin 50 de euro în contul partenerilor galeriei – organizația non-profit Teach for Romania și vor primi simbolic una dintre cele peste 200 de lucrări expuse, aleasă aleatoriu, prin tragere la sorți.

Pentru a intra în posesia desenului ales aleatoriu, cei interesaţi trebuie să trimită un e-mail pe adresa galerie@galateca.ro, cu dovada plății și detaliile pentru a fi contactat. Campania este valabilă până pe 20 februarie.

La evenimentul din 19 februarie accesul se face doar pe bază de invitație.

Credit foto: Facebook/ Galateca