Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Expoziție de desen și pictură Constantin Flondor, la Galeria Romană
expozitie constantin flondor, galeria romana, curatorial.ro

Expoziție de desen și pictură Constantin Flondor, la Galeria Romană

O expoziție cu lucrări de desen și pictură realizate de Constantin Flondor va fi deschisă la Galeria Romană din București în perioada 6 decembrie – 4 ianuarie.

„Orice drum e un ocoliș” va fi vernisată pe 6 decembrie, la ora 19:00, cu participarea artistului, iar în deschidere va lua cuvântul prof. univ. dr. Cristian Robert Velescu.

El notează: „După cum opera lui Constantin Flondor ni se înfățișează aidoma unui întreg marcat de complexitate și profunzime, tot așa și aserțiunea potrivit căreia „orice drum e un ocoliș” își dezvăluie complexitatea și, desigur, profunzimea. (…) Doar un lucru e sigur – că artistul îl face părtaș pe privitorul operei sale la realitatea pe care o desemnăm – negăsind cuvinte mai potrivite – prin sintagma «mister al creației»”.

Expoziția va fi deschisă în perioada 6 decembrie 2022 – 4 ianuarie 2023 și va putea fi vizitată de luni până vineri, între orele 10:00 și 18:00, și sâmbăta, de la 10:00 la 15:00.