Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Fotograful Vlad Albu expune concepte realizate în relație cu spațiul galeriei de artă 2/3
vlad albu, o copie mecanica, curatorial.ro

Fotograful Vlad Albu expune concepte realizate în relație cu spațiul galeriei de artă 2/3

Fotograful Vlad Albu expune până pe 23 noiembrie, sub titlul „O copie mecanică”, concepte realizate în relație cu spațiul galeriei de artă 2/3 din București.

Vernisajul expoziției „O copie mecanică+Vlad Albu” va avea loc pe 17 noiembrie, începând cu ora 18:00, la 2/3 galeria.

„Ne simțim siguri într-un spațiu în momentul în care avem o urmă de înțelegere a ceea ce se află în interiorul și exteriorul acestuia. Acest perimetru poate fi dat de către limitele spațiului sau îl putem imagina. Puntea de legătură dintre interior și exterior este dată de goluri”, spune Vlad Albu într-un comunicat remis curatorial.ro.

Expoziția „O copie mecanică” își propune să chestioneze concepte legate de mecanizarea procesului fotografic, vrând să exploreze idei despre unicitate, original și copie, cât și despre mistificările imaginii fotografice.

Ea face parte din programul de rezidențe al galeriei, care se derulează până pe 4 decembrie.

Cine este Vlad Albu

Vlad Albu (n.1992) locuiește și lucrează în București. Și-a finalizat studiile de licență și master la Departamentul Imagine Dinamică și Fotografie al Universității Naționale de Arte București.

Practica sa artistică include fotografie, instalații și publicațiile de artist. Lucrările lui sunt în principal centrate pe arhitectura și relația umană cu spațiile construite, naturale și imaginate. A expus la Salonul de proiecte, Galeria Posibilă, Galeria Ivan, Atelier 35, Aici Acolo și Galeria Aparte.