Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Justin Timberlake, de la cazier la operă de artă în stilul Warhol
godrey lohman, tuesday night out foto romany kramoris gallery, sag harbor

Justin Timberlake, de la cazier la operă de artă în stilul Warhol

Poza de cazier a cântărețului și actorului Justin Timberlake a fost transformată de un duo artistic american într-o lucrare în stilul lui Andy Warhol, portretul fiind foarte popular acum.

„Tuesday Night Out Featuring Justin Timberlake” este de vânzare la Romany Kramoris Gallery din Sag Harbor pentru 520 de dolari. Magazinul dealerului este situat chiar vizavi de American Hotel, unde se spune că Timberlake a băut un singur martini înainte de a fi acuzat de conducere sub influența alcoolului.

Robert Lohman, pictor și designer de interior, specializat în picturi eterice cu nori, a colaborat cu fotografa Mary Godfrey pentru a realiza o ediție de printuri inkjet pe pânză cu fotografia lui Timberlake, reținut de poliție în 18 iunie.

Godfrey & Lohman, așa cum e numit duo-ul, a lansat lucrarea în patru variante, fiecare în 60 de exemplare. Cei doi lucrează împreună de mulți ani la proiectele fotografice ale lui Lohman, aceasta fiind prima lor lucrare de artă realizată în comun. Cei doi spun că imaginea – pe care o consideră emblematică – a fost solicitată din diverse părți ale lumii, inclusiv Germania și Australia.

Dacă lucrarea va continua să fie populară, artiștii spun că vor explora și alte variante de culoare, la fel cum a făcut Andy Warhol.