Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Nou spațiu expozițional în București, vernisaje și program prelungit al galeriilor, într-o nouă ediție Doi Joi
doi joi, nov 23

Nou spațiu expozițional în București, vernisaje și program prelungit al galeriilor, într-o nouă ediție Doi Joi

Un nou spațiu expozițional poate fi vizitat în București, două vernisaje, tururi ghidate și sesiuni de performance sunt cuprinse într-o nouă ediție Doi Joi, pe 9 noiembrie, când galeriile implicate în acest proiect colaborativ au un program extins de vizitare, până la ora 22:00.

„The Garden of Earthly Discontents”, cu lucrări de Emma Păvăloaia, curatoriată de Gilda Ghinoiu, va fi vernisată la galeria Iomo de la Combinatul Fondului Plastic.

Un alt vernisaj este al expoziției colective de fotografie „Suprapuneri II”, curatoriată de Horațiu Lipot, la Galeria 2/3.

O instalație și un performance de Adriana Preda, curatoriate de Daniela Custrin, parte din proiectul Sequence & Mântuleasa, vor fi prezentate în vitrina galeriei Suprainfinit.
În galerie poate fi vizitată în continuare expoziția „Figuring Desire, Reshaping Monstrosity”, semnată Oleg&Kaska, care beneficiază de un tur ghidat.

La Mobius este programat un tur ghidat în „Time To Set The Cage On Fire”, expoziție solo a lui Gino Rubert, care prezintă lucrări mixed media ce explorează arhitectura relațiilor umane.

O altă expoziție solo cu tur ghidat este „Chronicles of The Habitable Zone”, de Norbert Filep, curatoriată de Andreea Stănculeanu, la galeria Sector 1 de la Combinatul Fondului Plastic.

Un tur ghidat e programat și la Scemtovici & Benowitz Gallery pentru expoziția colectivă „Contemporary Drawing in Romania”, curatoriată de Raluca Ilaria Demetrescu.

Calciu Space este cea mai nouă galerie din oraș – Atelierele Scânteia, corp A2, din Piața Presei Libere. Aici poate fi vizitată „Thinking About You As I Am Repairing Your Ugly Kitchen Floor”, de Delia A. Prodan.

Program prelungit de vizitare vor avea și Switch Lab, Anca Poterașu Gallery, Pavilionul Goethe, Celulele Invitro și Etaj/ artist run space.