Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Owen Wilson este pictorul Bob Ross, în comedia „Paint”
owen wilson, paint

Owen Wilson este pictorul Bob Ross, în comedia „Paint”

Actorul Owen Wilson este protagonistul comediei „Paint”, în care se transformă în totalitate în Bob Ross, instructorul de pictură care a realizat emisiunea de succes „The Joy of Painting”, la PBS, în perioada 1983 – 1994.

IFC va lansa filmul la începutul lunii aprilie.

Wilson, cunoscut din „Midnight in Paris” și „The French Dispatch”, este Carl Nagyl, cel mai bun pictor de televiziune din Vermont, care are propria bază de fani, până când un artist mai tânăr îi ia locul în lumina reflectoarelor. Nagyl este inspirat de Bob Ross, care a decedat în 1995, la vârsta de 52 de ani.

Din distribuție fac parte Michaela Watkins, Wendi McLendon-Covey, Ciara Renée, Lusia Strus, Stephen Root și debutanta Lucy Freyer.

Brit McAdams a scris și a regizat filmul. Portofoliul său include și „Katt Williams: American Hustle”, „Triviatown”, „Tosh.0″, „Atom TV” și „#IMomSoHard”. Peter Brant și Sam Maydew au produs filmul împreună cu producătorul asociat Aana Myers.

Owen Wilson, Joel David Moore, Amy Jarvela și Richard J. Bosner sunt producători executivi.