Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Primavera 10. Salon de artă și design, la București
primavera 10, salon, galateca

Primavera 10. Salon de artă și design, la București

Cea de-a zecea ediție a salonului Primavera dedicat artei şi designului, ilustraţiei, bijuteriei de autor şi designului vestimentar, va avea loc între 24 februarie și 31 martie 2023, la galeria Galateca din București.

Salonul va fi deschis pe 24 februarie, la ora 19:00.

Creativitatea și activitatea a peste 30 de artiști și designeri locali vor fi prezentate la salon, iar în cele cinci weekenduri vor avea loc și lansări cu focus pe 10 artiști și designeri.

Între noutățile ediției se regăsește un pop-up Neo Fair cu design sustenabil – ceasuri din lemn reciclat, platouri de servire, bijuterii și piese vestimentare unicat, realizate din materiale reciclate.

Proiectul Designer în Vitrină, curatoriat de Gianina Corondan, va aduce în atenția publicului lansarea unor colecții speciale realizate de designeri români.

Pentru cei care nu se vor afla în oraș în acea perioadă, obiecte unicat vor fi disponibile online, pe neogalateca.ro.

Printre invitați se vor afla Sabinne, Rad Playground, Marie Nouvelle, Le Dot, Katerini, Paul Popa, Kikimra, ZPuffers, Ematelier și Maria Paltin, iar de la Primavera nu va lipsi nici colțul cu accesorii vintage.