Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Sculptori români, la Forumul Tuwaiq 2024
dimensions of movement

Sculptori români, la Forumul Tuwaiq 2024

Sculptorii români se pot înscrie pentru a participa la ediția de anul viitor a Forumului pentru sculptură – Tuwaiq (Tuwaiq Sculpture Forum).

Evenimentul, care va avea loc în perioada 14 ianuarie – 24 februarie 2024, găzduiește sculptori din întreaga lume și include ateliere interactive și sesiuni de dialog.

Artiștii români cu o experiență de cel puțin cinci ani în sculptură sunt invitați să trimită propuneri ca răspuns la tema curatorială „Dimensions of Movement”, pentru a putea participa la forum. Detalii, pe riyadhart.sa.

În urma unui proces de evaluare, 30 de sculptori locali și internaționali vor fi invitați să participe la simpozion, unde vor crea sculpturi de mari dimensiuni într-un cadru viu, realizate din granit de origine saudită de trei culori diferite, potrivit cultura.ro.

Riyadh Art Program organizează proiectul Forumul pentru sculptură – Tuwaiq 2024.