Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Sediul de creație al grupării artistice Beatrice Von Babel poate fi vizitat
beatrice von babel

Sediul de creație al grupării artistice Beatrice Von Babel poate fi vizitat

Sediul de creație al grupării artistice Beatrice Von Babel din strada Paleologu 18, București, poate fi vizitat începând cu 29 noiembrie, ora 18:00. Caracterul acesteia va fi, încă de la început, în concordanță cu ideile fundamentale ale grupului.

Spațiul ia forma unei instalații colaborative. Este lansat în această stare inițială pentru a permite vizitatorilor să asiste, în timp, la tranziția de la o locuință domestică prozaică la un set hibrid de încăperi pentru multe activități. Intervențiile în spațiu sunt realizate de Anca Mureșan, Pisica Pătrată, Lost Optics, Giles Eldridge.

BvB – Space in Progress nu este o galerie. Va fi un sediu flexibil și non-profit pentru BvB, care va revizui ideile consacrate de colaborare și curatoriat, concentrându-se în jurul discursului și dialogului, și nu în jurul unei identități singulare și al autorului. Activitățile care vor avea loc aici vor include expoziții, prezentări, lecturi, proiecții, prezentări,  dans și performance.

beatrice von babel 1

Beatrice von Babel este un corp artistic cu identitate mixtă, un colectiv internațional de artiști care poartă numele unei femei fictive și care acționează ca un organism complex și democratic. Beatrice von Babel este atât o rețea de artiști, cât și o entitate care se exprimă prin diverse mijloace, de la pictură și fotografie la arhitectură, muzică și poezie, dans și sculptură.

Vizitarea se face pe baza de programare la contact@beatricevonbabel.org.