Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Natură   /  Prinţul Charles spune că înţelege furia activiştilor de mediu

Prinţul Charles spune că înţelege furia activiştilor de mediu

Prinţul de Wales a declarat, într-un interviu acordat BBC, că înţelege manifestările furioase ale activiştilor de mediu şi spune că, în ceea ce priveşte schimbările climatice, este nevoie de acţiuni concrete.

În interviul pe care Prinţul Charles l-a acordat la Balmoral, acesta spune că manifestaţiile care blochează străzile “nu ajută cu nimic”. Totuşi, a adăugat că înţelege complet “frustrarea” activiştilor.

De asemenea, a tras un semnal de alarmă asupra impactului “catastrofal”, dacă nu sunt luate măsuri mai ambiţioase în ceea ce priveşte combaterea efectelor schimbărilor climatice. De asemenea, a apreciat că a durat prea mult până când oamenii au realizat riscurile privind încălzirea globală.

El a vorbit cu câteva săptămâni înaintea summitului COP 26 de la Glasgow şi şi-a exprimat îngrijorarea în cazul în care liderii mondiali “vor discuta doar” la conferinţa pe tema schimbărilor climatice.

“Problema este să acţionăm pe teren”, a spus Prinţul Charles, potrivit BBC.