Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Art Machine 2 – Bigger, better and together, în București
art machine bigger, better and together

Art Machine 2 – Bigger, better and together, în București

„Art Machine 2 – Bigger, better and together”, lansat pe 19 iulie, la J’ai Bistrot din București, pune la dispoziția publicului 60 de lucrări de artă originale realizate de inițiatorii proiectului Art Machine, gruparea artistică Pastila Roz.

Cel de-al doilea automat de tip vending machine este populat cu lucrări în format postcard A5 și A4, iar cele realizate de Pastila Roz special pentru eveniment sunt o colecție mixed media de randări digitale printate, peste care s-a intervenit cu desene de mână.

Seria reprezintă o dovadă a versatilității de lucru în medii diferite cu care Pastila Roz lucrează, pornind de la medii clasice – pictură, sculptură, desen grafic – și ajungând la print 3D, animație video și VR.

Proiectul Art Machine pune în contact direct artiștii cu publicul și creează o oportunitate de a achiziționa lucrări originale de artă, într-un format și la un preț accesibil, în același timp oferind expunere și susținere financiară artiștilor implicați în proces. Din iulie 2020, a pus la dispoziția publicului 46 de serii de lucrări originale de la artiști.