Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Creatorul de cripto-opere Jeremy Ryan lansează prima colecţie NFT în scop caritabil, pentru victimele uraganului Ian
artă vrtuală, NFT, Curatorial

Creatorul de cripto-opere Jeremy Ryan lansează prima colecţie NFT în scop caritabil, pentru victimele uraganului Ian

Creatorul de cripto-opere Jeremy Ryan lansează prima colecţie NFT în scop caritabil, pentru victimele uraganului Ian, informează Globe Newswire.

Relatările media arată că localităţi precum Fort Myers din Florida au fost serios afectate de fenomenul meteorologic, considerat cel mai puternic uragan care a lovit SUA în ultimele decenii.

În acest context, Jeremy Ryan a decis să vândă opere în format NFT, pe platforma Few and Far, pentru a strânge fonduri pentru persoanele care au avut de suferit în urma intemperiilor.

În total, 2.500 de cripto-opere sunt disponibile pentru a fi cumpărate, în perioada 3-9 octombrie, iar suma strânsă va fi folosită pentru a ajuta comunitățile afectate de uragan.