Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Doi Joi – Vernisaje și tururi ghidate la galerii bucureștene cu program prelungit
touch nature, sac

Doi Joi – Vernisaje și tururi ghidate la galerii bucureștene cu program prelungit

O nouă ediție a programului colaborativ Doi Joi are loc în seara de 9 mai, când galerii din București vor avea program prelungit de vizitare, de la ora 18:00 la 21:00.

Vernisaje vor avea loc la Galeria 15D – „Active Information Carriers”, cu sculpturi interactive semnate Saint Machine -, Elite Art Gallery – „Curcubeul întunericului”, pictură de Mihai Bara – și Iomo Gallery – „Cincisprezece forme de mai/ Fifteen Shades of May”, expoziție care reunește lucrări realizate de 15 artiști.

active information carriers

Active Information Carriers

Tururi ghidate sunt programate la /SAC Berthelot și /SAC Malmaison, de la ora 18:00, respective 20:00, unde este deschisă expoziția colectivă „Touch Nature”.

Program extins de vizitare au galeriile Sector 1 („Alphabet”, de Arantxa Etcheverria), Nicodim („Vestiges of Colonialism”, de Moffat Takadiwa), Sandwich Malmaison („Two or Three Graces”, de Raymonde Beraud).

vestiges of colonialism

Vestiges of Colonialism

În aceeași seară, la UNAgaleria de la Combinatul Fondului Plastic va fi finisată expoziția de grup „O aruncare de zaruri (nu va aboli nicicând hazardul)”.

Foto: „Touch Nature” (c) /SAC