Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  FOTOREPORTAJ – Pictură tradițională, artă digitală și OZN, la Galeria Romană
pictura digi pictura 1, galeria romana, curatorial

FOTOREPORTAJ – Pictură tradițională, artă digitală și OZN, la Galeria Romană

Fotografie pe hârtie glossy, print pe fine paper contur și acrilic pe carton sunt modurile în care Georgeta Ștefănescu, artist conceptual, își exprimă interesul pentru mediu și natura lucrărilor și a tehnicilor folosite în expoziția „Pictură – digi – Pictură” de la Galeria Romană.

pictura digi pictura 2, galeria romana, curatorial

Pictură – digi – Pictură, Credit foto: curatorial.ro

Mai multe serii de lucrări sunt redate în acrilic – „Insule virgine”, „Matriță”, „Draperie temporală”, „Yeti” și „Monstrul lacului”.

„Structurat – OZN – Destructurat” (foto) este cea mai mare dintre creațiile prezentate în galerie. Poliptic, print și pictură pe pânză, ea domină una dintre încăperi.

pictura digi pictura 01, galeria romana, curatorial

Pictură – digi – Pictură, Credit foto: curatorial.ro

Temele pe care le propune Ștefănescu depășesc subiectul imaginii și lucrează cu toate detaliile obiectului, jucându-se astfel cu textura, suportul și chiar mediul de exprimare, după cum este prezentată expoziția de la Galeria Romană, care poate fi vizitată până pe 29 octombrie.

pictura digi pictura, galeria romana, curatorial

Pictură – digi – Pictură, Credit foto: curatorial.ro

Pictură – digi – Pictură” vine în continuarea expoziției „Spiritele parcului”, inspirată din amintirile și sentimentele retrăite în plimbările prin parcurile „Al.I. Cuza” și Titan, în perioada 2016 – 2019.