Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Galerie românească printre expozanții din 35 de țări în Liste Art Fair 
oleg kaska, untitled, 2023

Galerie românească printre expozanții din 35 de țări în Liste Art Fair 

Galeria Suprainfinit, cu sediul în București, va participa în perioada 10 – 16 iunie la Liste Art Fair din Basel, care reunește 91 de expozanți din 35 de țări.

Desfășurat concomitent cu Art Basel și în locul în care are loc acesta, Messe Basel, târgul din 2024 va cuprinde 65 de prezentări personale și 16 de grup, cinci standuri comune, pentru mai mult de 100 de artiști contemporani cu o temă generală – „relația complexă dintre oameni și mediu”.

Formatul digital al târgului, Liste Showtime Online, va fi deschis în 5 iunie pentru avanpremiere și pentru public, în perioada 10 – 23 iunie.

Suprainfinit a mai participat în ultimii ani la Liste, satelit al renumitului târg de artă elvețian. La ediția din acest an, galeria va prezenta Øleg & Kaśka, un colectiv artistic polonez fondat în vara lui 2018. Acesta creează instalații compuse din mai multe straturi și se folosesc de medii precum pictură, sculptură, video și alte elemente senzoriale pentru a crea medii imersive pentru public.

Imagine: „Untitled” (2023), de Øleg & Kaśka (c) Suprainfinit