Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  ISPACE – Artă și natură în cel mai nou spațiu imersiv din România
ispace art evolved. foto rares toma

ISPACE – Artă și natură în cel mai nou spațiu imersiv din România

ISPACE, cel mai nou spațiu imersiv din România, își propune să redefinească modul în care publicul interacționează cu arta și tehnologia.

Un proiect conceput de membrii fondatori ai studioului de artă new media H3 – Andrei Mitișor, Răzvan Pascu și Marius Dumitrașcu, spațiul se situează la intersecția dintre tehnologia imersivă, artă și edutainment.

Prin utilizarea celor mai noi tehnologii, precum proiecțiile video 360 și sunetul spațial, ISPACE oferă o gamă largă de spectacole imersive, fiecare aducând cu sine o poveste captivantă.

Spațiul imersiv este o galerie de artă new media, cu instalații ce se inspiră din fragmente din natură. Spectatorii pot explora adâncurile oceanului în filmul Nautilus, sau pot călători în spațiul cosmic în Infinite Horizons, iar în Art Evolved – from paint to pixels pot descoperi istoria creativității într-o manieră inedită.

Situat la nivelul al doilea din Mega Mall, în zona dedicată divertismentului, ISPACE are 500 metri pătrați și cuprinde mai multe zone dedicate adulților și copiilor, un spațiu interactiv cu instalații multimedia, unde publicul poate experimenta micro universurile create de echipa H3 și spațiul imersiv, în care se desfășoarele spectacolele.

ISPACE poate fi vizitat zilnic, de luni până duminică, între orele 10:00 şi 22:00. Biletele pot fi cumpărate de pe ispace.ro sau direct de la faţa locului.

Credit foto: Rareș Toma