Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Mai mult de 125 de expozanți, la Photo London 2023
babak kazemi, past continuous artist and ls10 gallery

Mai mult de 125 de expozanți, la Photo London 2023

Photo London revine la Somerset House, în perioada 11 – 14 mai, pentru cea de-a opta ediție, prezentând 125 de expozanți din 56 de orașe din întreaga lume.

Cu expoziția „Martin Parr. Lucrări recente” în prim-plan, târgul din acest an include expozițiile de grup „Writing her own Script. Women Photographers from the Hyman Collection” și „Fotografía Maroma”, premii pentru tineri practicieni, un proiect de pavilion și programul Talks, curatoriat de Aperture.

O sărbătorire a acestui mediu în toate formele sale, Photo London prezintă cele mai bune realizări din trecutul, prezentul și viitorul fotografiei. Temele abordate sunt: socio-politic, mediu, modă și muzică, portret,

Printre punctele de atracție ale ediției din 2023 se numără: lucrări de la începuturile acestui mediu până la cele mai recente evoluții de astăzi; printuri ale legendarilor recent decedați Fan Ho (1931-2016), Susan Hiller (1940-2019), Peter Lindbergh (1944-2019), Chris Killip (1946-2020), Jürgen Schadeberg (1931-2020), și William Klein (1926-2022); lucrări ale unor personalități în viață, precum Sonia Boyce, Edward Burtynsky, Thomas Demand, Ori Gersht, Nan Goldin, Sarah Moon, Sebastião Salgado, Alec Soth și Thomas Struth; secțiunea Discovery, care prezintă cei mai noi fotografi și galerii, inclusiv lucrări care încorporează tehnologia AI; proiectul pavilionar „I MATTER”, o expoziție fotografică în aer liber prezentată de organizația non-profit CASE Art Fund pentru a sensibiliza publicul cu privire la drepturile omului pentru copii.

Photo London Digital va reveni, pentru a patra ediție, în perioada 10 – 29 mai, pe photolondon.org.

Imagine: Babak Kazemi, „Past Continuous” (c) artist & LS10 Gallery