Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Muzeul Național de Artă Contemporană se pregătește pentru noul sezon expozițional
mnac, curatorial

Muzeul Național de Artă Contemporană se pregătește pentru noul sezon expozițional

Muzeul Național de Artă Contemporană (MNAC) a anunțat că va fi închis între 14 noiembrie și 7 decembrie pentru pregătirea noului sezon expozițional.

Până pe 13 noiembrie, inclusiv, muzeul poate fi vizitat după programul de iarnă: de miercuri până duminică, între orele 11:00 și 19:00, ultimul acces fiind posibil la ora 18:30.

Sunt deschise expozițiile „Grigorescu Ion – Ion Grigorescu. Vieți paralele (O retrospectivă)” – etajul 1, „Leviathan. În măruntaiele colecției” (doar în weekend) – etajul 2, Salonul Național de Artă Contemporană 2022 – etajul 3, și „MAMA: nuclear” – spectacol de teatru de Mihai Lukács (pe 29 și 30 octombrie, pe 05 și 06 noiembrie).

În tot acest interval, accesul în muzeu se va face pe baza unui bilet cu preț redus (10 lei). Expoziția „Leviathan” poate fi vizitată pe baza biletului special cu valoare unică de 10 lei.