Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Noaptea Albă a Galeriilor #16, ediție hibrid, la finalul lunii septembrie
nag, noaptea alba a galeriilor

Noaptea Albă a Galeriilor #16, ediție hibrid, la finalul lunii septembrie

Cea de-a 16-a ediție a seriei de evenimente Noaptea Albă a Galeriilor (NAG) va avea loc în format hibrid între 30 septembrie și 2 octombrie 2022.

În acea perioadă, galerii de artă, spațiile alternative, centrele culturale și atelierele artiștilor din diverse orașe din țară vor avea program nocturn dedicat comunității creative.

Noaptea Albă a Galeriilor va reveni anul acesta cu evenimente în format fizic, după ce anul trecut, în contextul pandemiei, a avut loc exclusiv online.

Noaptea Albă a Galeriilor a fost și rămâne un eveniment cu acces gratuit pentru public care susține necesitatea accesului pentru publicul larg de cultură și medierea conținutului cultural pentru formarea unei societăți cu adevărat contemporane.

Detalii despre ediția de anul acesta și programul urmează să fie anunțate curând. Pe parcursul săptămânii următoare proiectele pot fi înscrise pe noapteagaleriilor.ro.