Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Spectacol-tribut Maria Prymachenko, la Timișoara
sensitive content, maria prymachenko, curatorial

Spectacol-tribut Maria Prymachenko, la Timișoara

Un spectacol tribut adus artistei Maria Prymachenko (1909 – 1997), cea mai importantă figură în domeniul artei naive din Ucraina, va avea loc pe 24 august, în centrul Timișoarei.

Ziua Independenței Ucrainei și, totodată, împlinirea a șase luni de la izbucnirea războiului din Ucraina sunt marcate printr-un spectacol de video mapping pe fațada Operei Naționale Române din Timișoara.

„Sensitive Content”, cum este intitulat spectacolul creat de Les Ateliers Nomad ce va începe la ora 21:00, va fi precedat de un concert susținut de trupa timișoreană JazzyBIT.

„Sensitive Content / Videomapping Performance” este un proiect al Asociației Prin Banat și face parte dintr-un program amplu de activități și evenimente desfășurate la Timișoara care marchează atât Ziua Independenței Ucrainei, cât și împlinirea a șase luni de la izbucnirea războiului.