Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Târg de artă contemporană la Londra

Târg de artă contemporană la Londra

În lista evenimentelor anunțate, dar déjà anulate apare și ediția 2021 a consacratului PAD (Târgul de Artă și Design) de la Londra. Desfășurat în Berkley Square, Mayfair acest eveniment se derula conform tradiției în paralel cu  London Frieze Week (târgul de artă contemporană). Deși fusese anunțat și mulți participanți își confirmaseră prezența, din motive de gestionare a pandemiei și de complicată circulație între UK și Franța (proprietarul și organizatorul târgului fiind francezul Patrick Perrin) evenimentul va fi reportat pentru octombrie 2022. Ediția PAD Paris va fi și ea reportată pentru aprilie 2022.

LAPADA Art and Antiques Fair, care de asemenea se organiza în luna septembrie la Londra a fost si el anulat.

În schimb, Frieze London si Frieze Masters au ramas confirmate a se desfășura ca de obicei in Regent’s Park între 13 și 17 octombrie anul acesta. În ciuda restricțiilor 276 de galerii din întreaga lume și-au anunțat participarea.