Curatorial este un proiect editorial non-profit, o revistă ce reunește informații, știri si noutăți despre evenimente, lucrări sau realizări in domeniul artei, precum și despre întâmplări, curente și tendințe ale culturii urbane.

Urmăreşte-ne pe
Contact
Home  /  Artǎ   /  Târg Internațional de Artă în Viena

Târg Internațional de Artă în Viena

După o întrerupere de mai bine de un an și jumătate, odată cu primele zile ale toamnei 2021 pare a se relua parțial  tradiția tâgurilor internaționale de artă. Septembrie va fi marcat chiar la debutul său de Vienna Contemporary, între 2 și 5 septembrie și la finalul lunii de Art Basel, 24-26 septembrie.

Vienna Contemporary 2021 se va afla sub coordonarea artistică a lui Boris Ondreicka, un apreciat curator și teoretician al artei din Austria.

Ediția de anul acesta inaugurează o formulă nouă: pe lângă partea comercială consacrată,  o implicare a majorității galeriilor din oraș – cu evenimente expoziționale colaterale și intervenții urbane multiple, un proiect digital multimedia sub auspiciile celebrului Ars Electronica și un focus puternic pe artiștii emergenți. Anvergura și ambiția de a ieşi de pe căi déjà bătătorite caracterizează această ediție sub egida “More than a Fair”.